Nejnovější recenze ze sekce Skateboardové komplety
Synové s kvalitou velmi spokojeni.
Skateboard vypadá super, dcerka bude nadšená ;) komunikace s prodejnou ještě lepší, rychle vyřízeno, odesláno, určitě doporučuji :)
dodnes jsem nedostala vas produkt takze vanoce sklamani
byl levný kvalita odpovídá poměr cena výkon.
Funguje na naučení je vynikající.
jedná se o vánoční dárek pro vnučku, doufám, že se bude líbit a bude spokojena, nemohu zatím posoudit
Produkt nepřišel, objednávka zrušena obchodníkem.
Jsem spokojená s vaším obchodem i komunikaci.avsak skateboard mi přišel trochu poškrábany na spodní ploše,ale to přítel přežije dopravce jsem v den dodani musela kontaktovat sama,paní tvrdila že mi volala,ale nevolala..
Ale spokojená jsem moc,cena byla skvělá takže
Vnučka nadšena
Vynikající pro osmiletou skejťajdu. Přikoupil jsem waterproof ložiska, která tým ve firmě ochotně a zdarma vyměnil za původní. Děvče na nich frčí jako o závod. Nemůže si tenhle skateboard vynachválit. Předchozí noname z hračkářství leží již bez povšimnutí v koutě. Za ty peníze optimální poměr výkon/cena. Doufám, že i výdrž bude dobrá a servis od firmy Honzovy-longboardy bude stejně rychlý a spolehlivý, jako jejich předprodejní servis.
- pro začátečníka max.vyhovující
celkem univerzální skate, syn se na něm zatím učí.
- Super cruiser
- Nedokazi posoudit kvalitu zbozi, ale pro me je odpovidajici kvalita za cenu dle me pohledavky
- Pěkný design, ideální pro teenagery:)
Ideální dárek k vánocům pro teenagery:)
Produkt nemuzu ohodnotit, protoze to bude jako darek pod stromecek.
- Kvalitní skateboard. Syn je nadšený.
Dárek pro syna splnil jeho i moje očekávání, vše v pořádku.
- Levnější než kdekoli jinde
- Nevím
- standardní prkno, pro začátečníky naprosto vyhovující
- výběr barev
- cena by mohla být, vzhledem k nabídce na trhu, nižší
kdo požaduje "lepší prkno" , avšak nikoliv špičkové, bude spokojen
Výrobek vypadá kvalitně, je to dárek pro vnučku, která si
ho vybrala. Líbí se jí a je spokojená.